anadolulisesi_cover

Ceceli Lise Güvenliği

Çocuğunuzun fiziksel güvenliğini önemsiyoruz.

– Binalarımız deprem standartlarının üzerinde bir hassasiyetle Ceceli Grup güvencesi ile inşa edilmiştir.

– İç ve dış bütün mekanlar kameralarla lise güvenliği 24 saat kontrol ve kayıt altındadır.

– Kapılar kamera kontrolü olmadan açılıp kapanmaz.

– Öğrencilerin devam takipleri titizlikle yapılır.

– Veli onayı olmadan hiçbir çocuk okul dışına çıkartılmaz.

anadolu_lisesi_cocugum_guvende_mi_1

Çocuğunuzun ulaşım güvenliğini önemsiyoruz.

– Anlaşmalı servis firmasının Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine uyması hassasiyetle takip edilir.

– Öğrenciler evlerinin önünden alınır ve evlerinin önüne bırakılır.

– Servislerimizde bulunan “Serviscell Servis Takip Sistemi “sayesinde çocuklarımızın nerde olduğu an be an veli telefonlarına iletilir; öğrencinin araca bindiğinin, aracın varış noktasına yaklaştığının ve öğrencinin nerde indiğinin bilgisi verilir.

Çocuğunuzun sağlığı güvenli ellerde:

– Ceceli’nin öğretmenleri ilk yardım kursundan geçer.

_ Ceceli öğrencileri Kızılay’ın dönem dönem yaptığı seminerlere katılarak bilinçlendirilir.

– Olası kaza durumları için kurumun daimi sağlık görevlisi vardır.

– Her teneffüste koridorlar ve tuvaletler temizlenir.

– Her gün öğrenciler gittikten sonra sınıflar temizlenir.

– Sınıf çöpleri günde en az iki kez boşaltılır.

Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz.

– Yemek hizmetlerimiz, gerekli kalite belgelerine sahip bir firma tarafından verilir.

– Yemek listeleri, firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleriyle birlikte yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanır.

– Kantin hizmetinde “Beyaz Bayrak” standartları esastır.

Çocuğunuzunuz ruhsal sağlığı güvenli ellerde.

– Okul ortamında cep telefonu bulundurulamaz.  Ancak çocuğunuz size ulaşmak istediğinde okul ortamındaki telefonları kullanabilir ya da koçlarından rica edebilirler.

– Her türlü duygusal ve sosyal problemlerin tespiti, değerlendirilmesi ve çözümü için rehberlik birimi hizmet sunar

– Kurum huzurunun muhafazası için önleyici rehberlik programları uygulanır. Diğer öğretmenlerle iş birliği yapılır.

– Her türlü duygusal/fiziksel şiddetten arınmış yaşam ortamlarının oluşturulması lise güvenliği konusunda ana hedeflerimizdendir.

Öğrencilerimiz doğru davranış kalıplarına ve değerlerimize sahip rol model öğretmenleriz aracılığı ile sosyal problemlere karşı korunurlar.