anadolulisesi_cover

Lise Etkinlikleri

Eğitim-öğretimin içeriğinin ve uygulanışının önemi kadar, gerçekleştiği mekânlar da çok önemlidir. Fiziki şartların güvenilirliği, yeterliliği, insan sağlığı açısından uygunluğu, insan üzerindeki etkisi ve sinerjisi göz ardı edilemez. Bu ve benzeri birçok prensibi ilke edinen Ceceli Okulları; öğrenci, öğretmen ve velilerimizin okulumuzda güven ve huzur içinde hareket edebilmeleri amacıyla sürekli kendini geliştirmekte ve yenilemektedir.

Okulumuz Sosyal Yaşam mekânları açısından hem donanımlı hem de yeniliğe her zaman açıktır. Okulumuzda 3 adet bahçe, 2 adet spor salonu, çocuk oyun parkı, oyun salonları, 1 adet konferans salonu ve sergi alanı, 2 adet kantin, basketbol ve futbol sahaları vs. mevcuttur. Bu alanlarda farklı dallarda lise etkinlikleri düzenlenerek sosyal aktiviteler gerçekleştirilmektedir.

Ayrıca bu alanlarda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz nezaretinde sosyal gelişimlerini doğal ortam içerisinde gerçekleştirirken, güvenlik kameralarıyla da bütün mekânlar yirmi dört saat izlenmektedir.