anadolulisesi_cover

Neden Ceceli Anadolu Lisesi?

1- Deneyimliyiz.

Edindiğimiz deneyimlerle 2000 yılından bu yana güçlenerek eğitim-öğretim yolculuğumuza devam ediyoruz.

2- Eğitim felsefemize güveniyoruz.

Özel Ceceli Okulları’nda, ”Dünyaya Yön Verecek Liderler” yetiştirmek amaçlanır ve her öğrenci geleceğin lideri olmaya hazırlanır.

3- Milli ve Manevi Değerlerimizi önemseyen “özgür” bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

4- Butik bir okuluz.

Çift şubeli sistemimizle her çocuğun kendini özel hissedebildiği, bireysel farklılıklarının önemsendiği ve buna göre farklı gelişme ortamlarına yönlendirildiği bir özel anadolu lisesi ortamı sunuyoruz.

Tüm idareci ve öğretmenlerimiz çocuğunuzu tek çocuğumuzmuş gibi tanır ve takip eder.

neden_ceceli_1 (2)  neden_ceceli_2 (1)  neden_ceceli_3 (1)

5- Veli okul işbirliğini önemsiyoruz.

Özel Ceceli Okulları’nda öğrenci koçluk sistemi ile çalışıyoruz. Koçlarımız evinizde bizim, okulda ise sizin izdüşümünüz olarak çalışıyor.

6- CBS’yi aktif kullanıyoruz.

K12 ile çocuğunuza dair her türlü bilgiyi ihtiyaç duyduğunuz her an edinebilir, öğretmen ve idarecilerimize günün istediğiniz saatinde ulaşabilirsiniz.

7- Öğretmen kadromuza güveniyoruz.

Ekip bilincine sahip, alanında tecrübeli ve her zaman dinamik bir kadro ile çalışıyoruz.

8- Evrensel değerleri kazandırmayı var oluş amacımız olarak görüyoruz.

“Değer Eğitimi”, Özel Ceceli Okulları’nda bir zaman dilimi içine sıkıştırılmış çalışmalar şeklinde değil, var oluşun temel amacı olarak verilir.

9- Öğrencilerimizi dershaneye ihtiyacı kalmadan üniversite yerleştirme sınavlarına hazırlıyoruz.

Özel Ceceli Anadolu Lisesi ders müfredatlarına göre,

9. Sınıftan itibaren konu ve ünite tarama testleri ile,

11. sınıftan itibaren YGS ve LYS hazırlıkları; hafta içi etütleri, hafta sonu kursları, birebir konu anlatımları, deneme sınavları şeklinde yürütülür.

10- Çok iyi seviyede İngilizce, iyi seviyede ikinci yabancı dil öğretiyoruz.

Özel Anadolu Lisesi İngilizce öğretimi, Özel Ceceli Okulları’nda etkin ve deneyimli İngilizce öğretmenleri, formasyon sahibi Native Speakerlar ve uluslararası online programlar ile desteklenmektedir.

11- Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz.

Yemek listeleri, firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleriyle birlikte yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanır.

Yemek hizmetlerimiz, gerekli kalite belgelerine sahip bir yemek firması tarafından verilir.

Kantin hizmetlerinde “Beyaz Bayrak” standartları esastır.

“Fast food” beslenme tarzını destekleyen yiyecek ve içeceklerin satışı yapılmaz.

12- Yarışan değil yardımlaşan çocuklar yetiştiriyoruz.

Özel Ceceli Okulları öğrencileri hazırlanan sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak kendisine ve çevresine katkı sağlar.

13- Teknolojiyi doğru kullanıyoruz.

Teknoloji ile donatılmış yeni nesil akıllı sınıflarda eğitim yapıyoruz.

Öğrencimizin tablet ya da bilgisayarda oyun oynamasına, cep telefonu kullanmasına, ders dışı internet kullanmasına izin vermiyoruz.

14- Öğrencilerimizin yetenek gelişimlerini destekliyoruz.

Tüm öğrenciler Özel Ceceli Okulları’nda yıl içinde en az bir kere yeteneklerini sergileyebileceği şiir dinletileri, özel gün kutlamaları, 77.Gün etkinlikleri gibi faaliyetlerde sahne gösterisinde yer alır.

15- Güvenli okul ortamı sunuyoruz.

Ceceli Anadolu Lisesi’nde giriş çıkışlar ve öğle arası da dahil olmak üzere tüm öğrencilerimiz idareci ve öğretmenlerimiz tarafından gözetim altındadırlar.

16-Mizaca göre eğitime önem veriyoruz

Öncelikle idarecilerimiz ve öğretmenlerimizin aldığı Dokuz Tip Mizaç Eğitimi, sonrasında velilerimize de anlatılıyor. Bütün çocuklarımızın tek tek mizaçları tespit ediliyor ve buna uygun eğitim veriliyor. Okul-veli iş birliği ile daha güzel sonuçlara ulaşılacağı için aynı eğitimin velilere de verilip sürecin ev kısmının da sağlıklı işlemesi hedefleniyor.