anaookulu_cover

Ceceli Anaokulu Güvenliği

Çocuğunuzun fiziksel güvenliğini önemsiyoruz.

– Binalarımız deprem standartlarının üzerinde bir hassasiyetle Ceceli Grup güvencesi ile yapılmıştır.
– Sınıflarımız, koridorlarımız ve tuvaletlerimiz yaş özelliklerine ve ihtiyaçlarına göre düzenlenmiştir.
– Bütün iç ve dış mekanlar kameralarla yirmi dört saat kontrol ve kayıt altındadır.
– Bahçe kapılarımız kamera kontrolüyle açılır ve kapanır.
– Öğrencilerin devam takipleri titizlikle yapılır.
– Öğrencimizle ilgili tüm bilgiler velimizle CBS’de aynı gün paylaşılır.
– Okulun iç ve dış mekanlarında güvenlik önlemleri alınmış oyun alanları mevcuttur.

anaokulu_cocugum_guvende_mi_1   anaokulu_cocugum_guvende_mi_3   anaokulu_cocugum_guvende_mi_2

Çocuğunuzun ulaşım güvenliğini önemsiyoruz.

– Anlaşmalı servis firmasının “Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine” uygun hareket etmesi hassasiyetle takip edilir.

– Servislerimizde bir rehber yer alır.

– Öğrenciler evlerinin önünden alınır ve evlerinin önüne bırakılır.

– Ailesi tarafından okuldan alınan çocukların ebeveynleri gelene kadar okuldan ayrılmalarına izin verilmez.

Çocuğunuzun sağlıklı ortamda olmasını önemsiyoruz.

– Ceceli’nin öğretmenleri ilk yardım kursundan geçer.

– Olası kaza durumları için kurumun daimi sağlık görevlisi vardır.

– Her teneffüste koridorlar ve tuvaletler temizlenir.

– Yemek öncesinde ve sonrasında öğrenciler ellerini öğretmenlerinin gözetiminde yıkarlar.

Çocuğunuzun ruhsal sağlığını önemsiyoruz.

– Özel Ceceli Okulları’nda Rehberlik Birimimiz ana sınıfımızla sürekli paylaşımı önemser.

– Yaş özellikleri gereği, gözlem ve uzman paylaşımı önceliklidir.

– Yaş grubunun kişilik oluşumunda ve ifade becerisinin gelişiminde ipucu davranışlar takip edilir.

– Her türlü duygusal ve sosyal problemlerin tespiti ve çözümü için rehberlik birimi hizmet sunar.

– Kurum huzurunun muhafazası için önleyici rehberlik programları uygulanır.

– Her türlü duygusal şiddetten arınmış yaşam ortamlarının oluşturulması ana hedeflerimizdendir.

Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz.

– Yemek hizmetlerimiz, gerekli kalite belgelerine sahip bir firma tarafından verilir.

– Yemek listeleri, firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleriyle birlikte yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanır.