anaookulu_cover

Neden Ceceli Anaokulu?

1- Deneyimliyiz.
1992 yılından bu yana edindiğimiz deneyimlerle gelişerek ve güçlenerek eğitim-öğretim yolculuğumuza devam ediyoruz.

2- Eğitim felsefemize güveniyoruz.
Dünyaya yön verecek liderleri yetiştirmeyi hedefleyen Ankara Özel Okul olan Ceceli Okulları’nda her öğrenci geleceğin lideri olmaya hazırlanır.
Her çocuğun içinde alemlerin gizli olduğuna inanıyor, var oluş amacımızı o alemleri keşfetmek olarak tanımlıyoruz.

3- Milli ve Manevi değerlerimizi özümsemiş “özgür” bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

anaokulu_neden_cecelii_1   anaokulu_neden_cecelii_2   anaokulu_neden_cecelii_3

4- Öğrenme yöntemlerini ve ortamlarını önemsiyoruz.
Yaparak yaşayarak öğrenmenin önemine inanıyoruz. Zengin öğrenme ortamları oluşturup bunu destekliyoruz.

5- Butik bir okuluz.
Her çocuğun kendini özel hissedebildiği, birey olarak fark edildiği, farklı gelişme ortamlarına yönlendirilebildiği bir okul ortamı sunuyoruz.
Tüm idareci ve öğretmenlerimiz çocuğunuzu tek çocuğumuzmuş gibi tanır ve takip eder.

6- Öğretmen kadromuza güveniyoruz.
Deneyimli, ekip bilinci yerleşik ve dinamik bir kadro ile çalışıyoruz.

anaokulu_neden_cecelii_4      anaokulu_neden_cecelii_6

7- Evrensel değerleri kazandırmayı var oluş amacımız olarak görüyoruz.

Özel Ceceli Okulları’nda evrensel değerleri kazandırmak için “Değerler Eğitimi” çalışması yürütülür.

8- Teknolojiyi doğru kullanıyoruz.

Yeni nesil akıllı sınıflarda eğitim yapıyoruz.

9- Veli okul işbirliğini önemsiyoruz.

Anaokulu öğretmenlerimiz her an öğrencileriniz için sizinle işbirliği içerisindedir.

10- CBS’yi aktif kullanıyoruz.

Ceceli Bilgilendirme Sistemi ile çocuğunuza dair her türlü bilgiyi akşam edinebilir, öğretmen ve idarecilerimize günün istediğiniz saatinde ulaşabilirsiniz.

11- Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz.

Yemek hizmetlerimiz, gerekli kalite belgelerine sahip bir yemek firması tarafından verilir.

Yemek listeleri, firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleriyle birlikte yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanır.