CECELİ KARİYER MERKEZİ

Etkinliklerimiz

Rıdvan Genç

AB Çerçeve Programları ve Horizon 2020 Koordinatörü Rıdvan GENÇ, öğrencilerimize ‘Artırılmış Bakış Açısı’ konusunda eğitim verdi. Öğrencilerimiz, “İnovasyon ve Girişimcilik” konularında bilgi sahibi oldular.

Kamil Mercimek

İNOVATİM Genel Koordinatörü Kamil MERCİMEK, ‘İnovasyon ve Bilgi Çağı Ekonomisi’ adlı eğitimiyle  yeni fikirler geliştirme konusunda bakış açılarına bir yenisini daha eklediler.

Geleceğimi Çiziyorum

ilkokul öğrencilerimiz hayallerindeki iş alanlarını resmettiler. Öğrencilerimiz, yapmış oldukları resimlerde kararlarını alma yolcuğunda ilk adımlarını atmış oldular.

Tanıtım Toplantısı

Anasınıfından fen lisesine kadar her öğrencimizin, teknoloji ile birlikte doğan yeni iş alanlarını tanıması ve uzmanlarla görüşme fırsatını yakalaması amacıyla  yapılacak projelerinin açılışını gerçekleştirdik. Projelerimizden söz ettik.

Eray Erdoğan

Öğrencilerimiz, E- Girişimci Eray ERDOĞAN’dan, ‘Bir Kariyer Yolu Olarak; Girişimcilik’ adlı sunumu ile inovasyon konusunda eğitimlerini tamamladılar.

Erdem Lafcı

Öğrencilerimiz ‘Sen de Yap’ Etkinliği ile Girişimci, Awords Oyun Yaratıcısı ve Apps Kurucu Ortağı Sayın Erdem Lafcı öğrencilerimize mobil oyun geliştirme konusunda bilgi ve tecrübelerini aktardı.

Yeni Fikirler, Yeni İşler

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen, ‘Yeni Fikirler, Yeni İşler’ organizasyonunda hem girişimcilik dünyasının önemli aktörleriyle bir araya geldiler.

ATO Congresium

ATO Congresium’da gerçekleşen, ‘Tech Ankara Proje Pazarı 2017’ etkinliğinde yenilikçi birçok projenin detaylarını öğrenerek kendi projelerini üretme yolunda yeni fırsatlar yakaladılar.

İnovasyon ve Girişimcilik Haftası

10. Sınıf öğrencimiz Abdullah ŞAHAN, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin 2000 kişilik üniversite topluluğu olan ve üniversitelilerden oluşan İNOVATİM’de ilk lise öğrencisi olarak yerini aldı. Öğrencimiz için yepyeni bir deneyim imkanı oldu.

Veli Katılım Etkinliği

İlkokul Veli Katılım Etkinliği ile 1. sınıf öğrencilerimiz, velimiz Ahsen Dikmen’den Grafik Tasarım Uzmanı’nın ne iş yaptığını öğrendiler. Hayâllerindeki tasarımları da grafik haline getirme fırsatını yakaladılar.

Tecrübe Aktarım Toplantısı

Mezunlarımız; Muhammed Karabulut, Rümeysa Mumcu, Gizem Özel ve Necmettin  Sakmaz’ın konuşmacı oldukları toplantıda, iş seçimleri ve üniversite süreçleri deneyimlerini paylaştılar. Öğrencilerimiz için verimli bir çalışma oldu.

Buğra Ayan

‘İlham 4.0’ Etkinliği kapsamında gelen konuğumuz, Sayın Buğra Ayan, öğrencilerimize ‘’Teknolojiyi Tüketmeye Değil, Üretmeye Odaklanmalıyız’’ konulu seminerinde bilgi ve tecrübelerini aktardı