Ceceli Dünyasını Keşfedin!

Formumuzu doldurun en hızlı şekilde size dönüş yapalım,

çocuğunuzun geleceği için tüm sorularınızı yanıtlayalım.

Veli Adı Soyadı *

Telefon *

E-Posta Adresi *

Öğrencinin Adı Soyadı *

Öğrencinin Yaşı *

Bütüncül Eğitim Anlayışı ve Çok Dilli Eğitim Programıyla

DÜNYAYA YÖN VERECEK LİDERLER

Yetiştirmek İçin.

İndirim Fırsatları

Akademik Başarıda 100%’e Varan İndirim Fırsatları!

Yeni Velilere Özel 20% İndirim Fırsatı!

Spor, Müzik ve Resim ile İlgilenenlere 5% İndirim Fırsatı!

Dünya Standartlarında Eğitim

Özel Ceceli Okulları’nda öğrenciler anasınıfından itibaren, gerek Türk gerek anadili İngilizce olan öğretmenlerden Avrupa standartlarına uygun İngilizce eğitimi alır. Özel Ceceli Okulları öğrencileri 3 farklı yabancı dil öğrenme şansına sahiptir.

Ceceli Okulları Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde okul ve ajanslarla ortaklaşa gerçekleştirdiği projelerle ve yaz-kış yurt dışı dil okullarıyla çocuklarınızın dünyayı daha yakından tanımasına yardımcı olur, kişisel gelişimlerine önem verir.

1458049171-1082871-214x214-kampuskeciorenimg

Keçiören Kampüsü

Ceceli Eğitim Kurumlarının ilk ve en köklü kampüsü olan Ceceli Keçiören, teknolojik sınıfları, tam teşekküllü altyapısı ve yeşil bahçesiyle çocuklarınıza anaokulundan üniversiteye kadar her aşamada kaliteli eğitimi garanti ediyor.

Spor ve Sanat Vazgeçilmezlerimiz

Sanatın tüm dalları Özel Ceceli Okulları’nda sadece bir hobi değil, öğrenim hayatının ve gündelik yaşamın bir parçasıdır. Özel Ceceli Okulları sağlıklı ve sportif yaşamı destekler. Çoklu Zeka Kuramını benimsemiş kültürüyle Ceceli, çocuklarınızın özel yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olur.