Ceceli Okulları Çoklu Dil Eğitimi

Özel Ceceli Okullarında yabancı diller dünyaya açılan kapının anahtarı olarak görünür.

Ceceli öğrencileri ilk yabancı dilleri olan İngilizce ile anasınıfında tanışırlar. Şarkılarla ve drama çalışmalarıyla başlayan İngilizce eğitimi ilerleyen yıllarda da konuşmaya ve gündelik hayatta İngilizceyi kullanmaya verilen önemle devam eder.

Günümüz dünyasında bilimin, ticaretin, hayatın dili olan İngilizceyi anasınıfında öğrenmeye başlayan ve etkin kullanabilen Ceceli öğrencileri ikinci yabancı dillerini Batı ve Doğu kültürlerinin köklü dilleri olan Almanca veya Japonca olarak seçmektedirler.

Yabancı dil eğitimine büyük önem veren Ceceli Okulları, öğrencilerine ayrıca İtalyanca ve Arapça kurslarıyla da farklı yabancı diller öğrenme fırsatı sunmaktadır.

Ceceli öğrencileri yoğun İngilizce eğitim-öğretim programı CELTS (Ceceli English Learning and Teaching System) ile İngilizceyi etkin kullanabilen dünya vatandaşları yetiştirir aynı zamanda Cambridge ESOL sınav merkezidir.

Eğitim-öğretim yılı başında öğrencilere gerçekleştirilen EPT (English Placement Test) ile belirlenen seviyelere uygun İngilizce sınıfları oluşturulur.

Ceceli Okullarına yeni kayıt yaptıran her öğrencinin EPT ile İngilizce düzeyi belirlenir ve öğrencinin ihtiyacına göre takviye kursları düzenlenir.

Her eğitim-öğretim yılı başında ve sonunda uygulanan EPT ile öğrencilerin gelişimleri CEF ( Common European Framework) kriterlerine göre izlenir.

Ceceli Yurt Dışı Dil Kamplarımız

İrlanda İngilizce Dil Okulu

Özel Ceceli Okulları Alexandra College işbirliği ile her yaz, öğrencilerine Malta’da on beş gün ‘uygulamalı dil eğitimi’ fırsatı sunar.

Bu süreçte öğrencilerimiz;

•  Yurt dışı deneyimi kazanır,
  •  Her gün 4 saat Alexandra College ’ta İngilizce dil eğitimi alır,
  •  Okul dışı aktivitelerle ve İrlandalı ailelerin yanında konaklayarak pratik hayatta İngilizceyi etkin kullanır.

Kıbrıs İngilizce Kış Kampı

Özel Ceceli Okullarının uzman ekibiyle, yarıyıl tatilinde düzenlenen;

• Günlük yaşamın İngilizce sürdürüldüğü,
  • İngilizce öğrenme sürecinde öğrencinin kendini değerlendirdiği,
  • Drama-yarışma-şarkı gibi etkinliklerle dil öğreniminin desteklendiği,

Indoor & Outdoor uygulamaları ile yaparak ve yaşayarak öğrenmenin hayata geçirildiği ve bütün bu süreç sonunda öğrenci tarafından yabancı bir dil bilmenin öneminin fark edildiği yedi günlük İngilizce kamp programıdır.