CECELİ SPOR KULÜBÜ

Özel Ceceli Okulları’nda tüm öğrencilerin fiziksel ve ruhsal gelişimini desteklemek amacıyla spora büyük önem verilir.

Özel Ceceli Okulları’nda akademik başarının temelinde disiplin ve sorumluluk bilincinin yattığı bilinir. Özel Ceceli Okullarında spor öğrencilerin fiziksel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra özgüvenlerinin ve özdenetimlerinin artırılmasında da etkin bir araç olarak kullanılır. Ceceli öğrencileri ilgi alanlarına uygun olarak Basketbol, Yüzme, Masa Tenisi, Dart, Cimnastik, Voleybol, Satranç, Bocce, Halk Oyunları yeteneklerini geliştirmeleri konusunda desteklenirler. Bu spor dallarında Ceceli Spor Kulübü formasıyla lisanslı sporcular olarak okullarını ve milli sporcular olarak Türkiye’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil ederler.

ANTRENMAN GÜN VE SAATLERİ