Ceceli’de Kalite

Özel Ceceli Okulları “KALİTE” kavramını bireysel ve kurumsal gelişmenin anahtarı olarak görür. Kalitenin temelinde “insan” vardır. İnsana hizmet götüren Özel Ceceli Okulları’nın hizmet politikasında da kalite temel prensiptir. “Dünyaya Yön Verebilecek Liderler Yetiştirmek” felsefesini gerçekleştirmek için gereken eğitim-öğretim-okul-öğretmen hizmetlerini kaliteyle sunar.

Ceceli Okulları Kalite Belgeleri

kalite_1   kalite_2

kalite belge   kalite -1   kalite belge-2-

Özel Ceceli Okulları’nın kaliteli hizmet anlayışı 2001 yılından itibaren belgelendirilmiştir ve her denetimden başarıyla geçmiştir.
Özel Ceceli Okulları, günü, değişen şartları, yönelimleri, ihtiyaçları tespit eden, değerlendiren, seçenekler üreten bir anlayışa sahiptir.
Özel Ceceli Okulları deneyimlerini gelişimle birleştirerek “Herkes için, her kez kaliteli eğitim” ilkesiyle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.