Ceceli DEĞER MERKEZLİ EĞİTİM

Özel Ceceli Okullarında insani değerlerin kazandırılmasına en az akademik başarı kadar önem verilir.

Öğrencilerinin dünyaya yön verecek liderler olmasını amaç edinen Özel Ceceli Okulları, değerlerinin farkında, onları özümsemiş ve hayata uygulayan bireyler yetiştirir.

Bu amaçla ilköğretime hazırlık sınıfından lise sona kadar eğitim programının bir parçası olarak öğrenciler merhamet, sorumluluk, adalet gibi değerlerle tanışır ve bu değerleri hayatlarına geçirmek için projeler yapar, konuklar ağırlar ve sivil toplum kurtuluşlarını ziyaret ederler.

Ceceli Okulları tüm Türkiye’de yapılan değer eğitimi çalışmalarının paylaşılması amacıyla 2010 -2014 yılları arasında Ulusal Değer Eğitimi Buluşmaları düzenlemiştir.