anadolulisesi_cover

Çocuğum Güvende mi?

Ceceli Fen Lisesi Güvenliği

Çocuğunuzun fiziksel güvenliğini önemsiyoruz.

– Binalarımız Ceceli Grup güvencesi ile deprem standartlarının üzerinde bir hassasiyetle inşaa edilmiştir.

Okulumuz içinde yer alan iç ve dış tüm mekanlar 24 saat kameralarla kontrol ve kayıt altındadır.

– Kapılar kamera kontrolü olmadan açılmaz ve kapanmaz.

Öğrencilerimizin devam takipleri büyük bir titizlikle yapılır.

– Veli onayı olmadığı takdirde hiçbir öğrencimiz okul dışına çıkartılmaz.

Çocuğunuzun ulaşım güvenliğini önemsiyoruz.

– Anlaşmalı servis firmasının Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine uyması konusunda hassasiyet gösterilir ve bu anlamda takip edilir .

– Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınır ve evlerinin önüne bırakılır.

Servislerimizde bulunan “Serviscell Servis Takip Sistemi “ ile öğrencilerimizin nerede oldukları veli telefonlarına iletilir. Öğrencimizin araca bindiği andan itibaren aracın varış noktasına yaklaşma bilgisi ve öğrencinin nerde indiğinin bilgisi velilerimize verilir.

Çocuğunuzun sağlığı güvenli ellerde :

– Ceceli Okulları öğretmenlerinin tümü ilk yardım kursundan geçer.

Ceceli öğrencileri Kızılay’ın yaptığı seminerlere dönem dönem katılır ve bu şekilde bilinçlendirilir.

Okulumuzda olası kaza durumları için daimi sağlık görevlisi vardır.

– Her teneffüste tuvaletler ve koridorlar temizlenir.

Her gün eğitim ve öğretim saatleri dışında sınıflar temizlenir.

– Sınıflarda bulunan çöpler günde en az iki kez boşaltılır.

Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz.

– Yemek hizmetlerimiz bu konuda yetkili kalite belgelerine sahip bir firma tarafından verilmektedir.

– Yemek listelerimiz, hizmet veren firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleri ile birlikte çocuklarımızın yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkeleriz önüne alınarak hazırlanır.

– Kantin hizmetinde “Beyaz Bayrak” standartları esastır.

Çocuğunuzunuz ruhsal sağlığı güvenli ellerde .

– Okul içerisinde cep telefonu bulundurulamaz.  Ancak öğrencilerimiz velilerine ulaşmak istediklerinde okul içerisinde bulunan telefonları kullanabilir ya da bu isteklerini koçlarına iletebilirler.

– Her türlü duygusal ve sosyal problemlerin tespiti, değerlendirilmesi ve çözümü için rehberlik birimi hizmet sunar.

– Kurum huzurunun muhafazası için önleyici rehberlik programları uygulanır. Bu konuda diğer öğretmenlerle de iş birliği yapılır.

– Her türlü duygusal ya da fiziksel şiddetten arındırılmış eğitim ve yaşam ortamlarının oluşturulması ana hedeflerimiz arasındadır.

Öğrencilerimiz doğru davranış kalıplarına ve değerlerimize sahip rol model öğretmenlerimiz  aracılığı ile  sosyal problemlere karşı korunurlar.