anadolulisesi_cover

Lise Değerler Eğitimi

Özel Ceceli Okulları’nda Değerler Eğitimi, belli bir zamana sıkıştırılmış aktiviteler dizini değil  tüm öğrenme sürecine yerleştirilmiş bir eğitim aracıdır.

“Dünyaya Yön Verecek Lider” yetiştirmeyi hedefleyen Özel Ceceli Okulları, yetiştirilmesi hedeflenen bu liderin mili manevi ve insan olmak doğrultusunda evrensel değerlere sahip olması gerektiğini bilir. Bu doğrultuda “DEĞERLER EĞİTİMİ” tüm kademelerde yapılandırılmıştır.

Lise Değer Eğitimimiz:

-Ana sınıfımızda fark ederek, anlamlandırarak,

– İlkokulumuzda tanımlayarak, farkındalık alanlarını, örneklerini arttırarak,

– Ortaokulumuzda tanımlamaya devam ederek ve fark ettiği değerlere uygun yaşam becerileri geliştirerek,

– Lisemizde yaşam becerileri geliştirmeye, bu değerleri davranışa dönüştürmeye devam ederek,

– Lise öğrencilerimiz değerlerimizi yalnızca öğrenen değil, yaptıkları çalışmalarla (kermes, afiş, tiyatro, kısa film) anlatan ve paylaşan rollerde yer alarak devam eder

.