Fen Lisesinde Sosyal Yaşam

anadolulisesi_cover

Ceceli Fen Lisesi Etkinlikleri

Eğitim-öğretim önemli olduğu kadar eğitimin gerçekleştirildiği ortam da oldukça önemlidir. Fiziki şartlar ve bu şartların yeterliliği, eğitim alınan ortamların sağlık açısından uygun oluşunun insanlar üzerindeki etkisi göz ardı edilemez. Eğitim alınan mekânın insan üzerindeki etkisini de önemseyen ve bu prensibi ilke edinen Ceceli Okulları olarak; öğrenci, öğretmen ve velilerin okulumuzda güven ve huzur ortamı içinde hareket edebilmeleri amacıyla sürekli kendini yenilemekte ve geliştirmektedir.

Ceceli Fen Lisesi yaşam mekânları açısından oldukça donanımlıdır. Yeniliğe her zaman açık olan okulumuzda 2 adet spor salonu, 3 adet bahçe, 1 adet konferans salonu ve sergi alanı, çocuk oyun parkı, oyun salonları, 2 adet kantin, basketbol ve futbol sahaları bulunmaktadır.

Bu alanlarda öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin gözetiminde sosyal gelişimlerini sağlayan aktiviteleri gerçekleştirmektedir. Ayrıca güvenlik kameralarıyla okul içinde yer alan bütün mekânlar 24 saat izlenmektedir.