anadolulisesi_cover

Neden Ceceli Fen Lisesi?

1- Deneyimliyiz.

2000 yılından bu yana edindiğimiz deneyimlerle güçlenerek eğitim-öğretim yolculuğumuza devam ediyoruz.

2- Eğitim felsefemize güveniyoruz.

Dünyaya yön verecek liderleri yetiştirmeyi hedefleyen Özel Ceceli Okulları’nda her öğrenci geleceğin lideri olmaya hazırlanır.

3- Milli ve Manevi Değerlerimizi önemseyen “özgür” bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

4- Butik bir okuluz.

İki şubeli sistemimizle her çocuğun kendini özel hissedebildiği, birey olarak fark edildiği, farklı gelişme ortamlarına yönlendirilebildiği bir okul ortamı sunuyoruz.

Tüm idareci ve öğretmenlerimiz çocuğunuzu tek çocuğumuzmuş gibi tanır ve takip eder.

neden_ceceli_1 (2)  neden_ceceli_2 (1)  neden_ceceli_3 (1)

5- Veli okul işbirliğini önemsiyoruz.

Öğrenci koçluk sistemi ile çalışıyoruz. Koçlarımız evinizde bizim, okulda ise sizin izdüşümünüz olarak çalışıyor.

6- CBS’yi aktif kullanıyoruz.

Ceceli Bilgilendirme Sistemi ile çocuğunuza dair her türlü bilgiyi akşam edinebilir, öğretmen ve idarecilerimize günün istediğiniz saatinde ulaşabilirsiniz.

7- Öğretmen kadromuza güveniyoruz.

Deneyimli, ekip bilinci yerleşik ve dinamik bir kadro ile çalışıyoruz.

8- Evrensel değerleri kazandırmayı var oluş amacımız olarak görüyoruz.

Özel Ceceli Okulları’nda

“Değer Eğitimi”

bir zaman dilimi içine sıkıştırılmış çalışmalarla değil, var oluşun temel amacı olarak yürütülür.

9- Öğrencilerimizi dershaneye ihtiyacı kalmadan üniversite yerleştirme sınavlarına hazırlıyoruz.

Ders müfredatlarına göre 9. Sınıftan konu tarama testleri itibaren uygulanır.

11. sınıftan itibaren YGS ve LYS hazırlıkları etütler, hafta sonu kursları, birebir konu anlatımları, deneme sınavlarıyla yürütülür.

10- Çok iyi seviyede İngilizce, iyi seviyede ikinci yabancı dil öğretiyoruz.

Özel Ceceli Okulları’nda İngilizce öğretimi etkin ve deneyimli İngilizce öğretmenleri, formasyon sahibi Native Speakerlar ve uluslar arası online programlar ile desteklenmektedir.

11- Öğrencilerimizin sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz.

Yemek hizmetlerimiz,gerekli kalite belgelerine sahip bir yemek firması tarafından verilir

Yemek listeleri, firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleriyle birlikte yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkelerine göre hazırlanır.

“Fast food” beslenme tarzını destekleyen yiyecek ve içeceklerin satışı yapılmaz.

Kantin hizmetlerinde “Beyaz Bayrak” standartları esastır.

12- Yarışan değil yardımlaşan çocuklar yetiştiriyoruz.

Özel Ceceli Okulları öğrencileri hazırlanan sosyal projelerde yer alarak kendisine ve çevresine katkı sağlar.

13- Teknolojiyi doğru kullanıyoruz.

Yeni nesil akıllı sınıflarda eğitim yapıyoruz.

Öğrencimizin tablet ya da bilgisayarda oyun oynamasına; cep telefonu kullanmasına; ders dışı internet kullanmasına izin vermiyoruz.

14- Öğrencilerimizin yetenek gelişimlerini destekliyoruz.

Özel Ceceli Okulları’nda tüm öğrenciler yıl içinde en az bir kere yeteneklerini sergileyebileceği bir sahne gösterisinde yer alır.

15- Güvenli okul ortamı sunuyoruz.