Karabağ Gazisi Doç. Dr. Knyaz Aslan ile Hocalı Katliamı Konferansı

Karabağ Savaşı sırasında 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı kasabasında yaşanan ve Azeri sivillerin Ermenistan’a bağlı kuvvetler tarafından toplu şekilde işkencelerleldürüldüğü Hocalı Katliamı’nın 27.yıldönümünde Karabağ’da savaş atmosferini bizzat gören Karabağ Gazisi Azerbaycan Devlet Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Knyaz Aslan Hocalı Katliamı öğrencilerimizin tarihe tanıklık etmesini sağlayan bir konferans verdi. Konferans vesilesiyle Hocalı’da hayatını keybeden Azeri ırkdaşlarımızı andık.

Konferansın gerçekleşmesi için emeği geçen hocamız Cafer Kardaş’a teşekkür ediyoruz.

Ceceli Okulları Dart Takımı Bölge Şampiyonu!

Bolu’da organize edilen Okullararası Dart Şampiyonası’nda Genç Kız Okul Takımımız bölge şampiyonu olmuştur.  Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Antrenörümüz Tolgay Şen’i tebrik ederiz.

CECELİ DE REHBERLİK VE KOÇLUK SİSTEMİ

2012 yılından itibaren öğrencilerimizin Akademik,Sosyal ve Duygusal gelişimini ÖĞRENCİ KOÇLUĞU SİSTEMİ ile destekliyoruz.

Ceceli Öğrenci Koçu; Rehber öğretmenlerin destekleriyle öğrencinin kendini tanımasında ve gerçekleştirmesinde rol model, okul dışındaki yaşantısında da varlığını sürdüren yol arkadaşı olarak her öğrenciye özel;

Her öğrencinin amaç ve hedef belirleme becerisi kazanmasını, sorumluluk , iç disiplin ve öz güven gelişimini destekler,

Problem çözme ve güçlüklerle baş etme yeteneğini geliştirmesine yardımcı olur,

Verimli ders çalışma yöntemleri kazandırır ve uygulamalarını takip eder,

Motivasyon artırıcı çalışmalar yapar,

Okul, aile ve arkadaş ilişkileri konusunda danışmanlık yapar,

Okul dışındaki yaşantısında da öğrencimizin yol arkadaşı olur.