ilkokul_cover

Ceceli İlkokul Güvenliği

Ceceli öğrencilerine kendini özel hissedebildiği, birey olarak fark edildiği, farklı gelişme ortamlarına yönlendirilebildiği bir ortam sunulur. Tüm idareci ve öğrenciler için her çocuk özeldir, ilgi ve sevgiyle özel olarak takip edilir.

Öğrencilerin akademik sosyal ve duygusal gelişimleri Ceceli Rehberlik Birimi başkanlığında sınıf ve branş öğretmenleri işbirliği ile desteklenir.

Ceceli öğrencileri ile ilgili tüm karşılıklı bilgi akışı Ceceli Bilgilendirme Sistemi ve veli buluşmaları sayesinde gerçekleştirilir.

Eko Okul, Temiz Okul ve Beslenme Dostu Okul belgelerine sahip Özel Ceceli Okulları, kantinindeki yiyecekleri sağlıklı ve öğrencilerin gelişimine olumlu katkı sağlayacak gıdalardan özenle seçer.

Öğrencilerinin güvenliğini en üst düzeyde tutmayı ilke edinen Özel Ceceli Okulları sahip olduğu servis takip sistemi ile velilerin kaygı ve sıkıntı yaşamaması adına okul taşıtlarının takibinin anlık olarak yapılmasına imkan sağlar.

Bunun yanı sıra Ceceli dünyasındaki tüm gelişmelerin takibi amacıyla sosyal medya hesapları aktif yönetilir.