ilkokul_cover

İlkokul Değerler Eğitimi

Özel Ceceli Okullarında değerler eğitimi belli bir zamana sıkıştırılmış aktiviteler dizini değil tüm öğrenme sürecine yerleştirilmiş farkındalık geliştiren, anlamlandıran, tanımlayan ve örneklerini yaşatan içselleştirilmiş bir eğitim aracıdır.

Dünyaya yön verecek lider yetiştirmeyi hedefleyen Özel Ceceli Okulları, yetiştirilmesi hedeflenen bu liderin milli- manevi değerlerini özümsemiş ve iyi insan yolculuğunda evrensel değerlere sahip olması gerektiğini bilir.

Özel Ceceli Okulları’nda akademik başarısının yanı sıra değerleri ve duyguları ile bütünleşmiş bireyler yetiştirilmesi de önemsenmektedir. Bu doğrultuda içselleştirilmiş değerler eğitimi ve sosyal sorumluluk projeleri öğrencilerin hayatına katılır.

degerler_egitimi_2degerler_egitimi_3