ilkokul_cover

İlkokul Etkinlikleri

Eğitim-öğretimin içeriğinin ve uygulanış yöntemlerinin önemi kadar, gerçekleştiği mekânlar da çok önemlidir. Fiziki şartların güvenliliği, yeterliliği, insan sağlığı açısından önemi, insan üzerindeki etkisi ve sinerjisi göz ardı edilemez. Bu ve benzeri birçok prensibi şiar edinen Ceceli Okulları öğrenci, öğretmen ve velilerimizin okulumuzda güven ve huzur içinde hareket edebilmeleri amacıyla sürekli kendini geliştirmekte ve yenilemektedir. Okulumuz Sosyal Yaşam mekânları açısından hem donanımlı hem de yeniliğe her zaman açıktır. Okulumuzda 3 adet bahçe, 2 adet spor salonu, çocuk oyun parkı, oyun salonları, 1adet konferans salonu ve sergi alanı, 2 adet kantin, basketbol ve futbol sahaları vs. mevcuttur.

Bu alanlarda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz nezaretinde sosyal gelişimlerini tabii ortam içerisinde gerçekleştirirken, güvenlik kameralarıyla da bütün mekânlar yirmi dört saat gözetlenmektedir.