Ceceli Okulları MODERN VE TEKNOLOJİK EĞİTİM

Özel Ceceli Öğrencileri; Farklı öğrenme alanlarına hitap eden, zengin görselliği ve bilgi içeriği ile bilgiye hızlı ulaşılan, etkileşimli, verimli ders işleme imkanı sunan, hijyenik fiziki ortamı sağlayan, akıllı tahtalarla donatılmış sınıflarda öğrenim görürler.

Sınıflarda işlenen derslerin konusu, akıllı tahta aracılığı ile CBS (Ceceli Bilgilendirme Sistemi) ‘den paylaşılır. Bu sayede velilerimiz  öğrencilerin devamsızlığı durumunda katılamadığı dersleri ve konu başlığını öğrenebilirler.

CBS (Ceceli Bilgilendirme Sistemi) ile interaktif bilgi paylaşımı;

Verilen testlerin çözümünün takibinin yapıldığı, etüt talebinin alındığı, sınav notlarının görüldüğü, verilen ödev ve sonuçlarının aktarıldığı AKADEMİK paylaşım,

Okulumuzun duyurularının olduğu, velimize özel bilgi, mesajlarının gönderildiği, devamsızlık ve davranış takibinin yapıldığı, güncel karneye ulaşıldığı AKTÜEL paylaşım,

Kulüp faaliyetleri , gezi, organizasyonları ve etkinliklerin aktarıldığı SOSYAL paylaşım başlıkları altında gerçekleştirilir.