Ortaokul_cover

Ceceli Ortaokul Güvenliği

Çocuğunuzun fiziksel güvenliğini önemsiyoruz

• Ceceli Grup güvencesi ile inşa edilen okul binalarımız deprem standartlarının  üzerindedir.
  • Okulumuzun tüm noktaları kameralarla yirmi dört saat kontrol  edilip kayıt altına alınmaktadır.
  • Öğrencilerin devam takipleri idareciler tarafından titizlikle yapılır.
  • Giriş ve çıkış kapıları öğretmen ya da idareci izni olmadan açılmaz, okuldan çıkış yapılmaz.
  • Öğrencilerimizin okul çıkışları sadece veli izni ile yapılmaktadır.

Çocuğunuzun ruhsal sağlığı güvenli ellerde

• Rehberlik birimi, öğrencilerimizin her türlü duygusal ve sosyal problemlerinin tespiti, değerlendirilmesi ve  çözümü için en uygun hizmeti sunar.
  • Kurum huzurunun korunması için önleyici rehberlik programları uygulanır.
  • Rehberlik hizmetlerimizde süreklilik, gönüllülük, bireysel farklara saygı ve psikolojik danışma ilişkilerinde gizlilik esastır.
  • Her türlü duygusal – fiziksel şiddetten arınmış yaşam ortamlarının oluşturulması ana hedeflerimizdendir.
  • Öğrenciler okul ortamında cep telefonu bulunduramazlar ancak çocuğunuz size ulaşmak istediğinde okul ortamındaki sabit telefonları kullanabilir.
  • Öğrencilerimiz, doğru davranış kalıplarına ve  değerlerimize sahip olan rol model öğretmenlerimiz  aracılığı ile  sosyal problemlere karşı korunurlar.

Çocuğunuzun ulaşım güvenliğini önemsiyoruz

• Öğrencilerimizin taşımacılığını yapan araçların tamamı tüm güvenlik önlemlerine sahiptir.
  • Servislerimde öğrenci takip sistemi  kullanılmaktadır.
  • Anlaşmalı servis firmasının Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğine uyması hassasiyetle takip edilir.
  • Öğrenciler evlerinin önünden alınır ve evlerinin önüne bırakılır.

Çocuğunuzun sağlıklı beslenmesini önemsiyoruz

• Kantin hizmetinde “Beyaz Bayrak” standartları esastır.
  • Yemek hizmetlerimiz, gerekli kalite belgelerine sahip Sardunya firması tarafından verilir.
  • Yemek listeleri, firmanın diyetisyenleri ve okulumuz öğretmenleriyle birlikte öğrenci yaş özellikleri ve dengeli beslenme ilkelerine göre özenle hazırlanır.